Ansiktsbehandlingar Guinot

Ansiktsbehandlingar med GUINOT

Det franska hudvårdsmärket GUINOT startades för nästan 40 år sedan och är idag ett av världens största salongsmärken. GUINOT i samarbete med forskare och hudterapeuter har skapat lyxiga och effektiva behandlingar som är berömda världen över för sina unika resultat. GUINOT erbjuder ett brett och komplett utbud av ansiktsbehandlingar med unika avancerade teknologiska apparater  som gör det möjligt att uppnå resultat som annars inte är möjliga och bäst av allt att de är härliga och lyxiga att få.

Utöver apparatbehandlingar erbjuder GUINOT  ett antal helt manuella behandlingar som exempelvis bygger på AHA,  C-vitamin och aromaterapi. Gemensamt för alla behandlingar är att de grundar sig på de senaste rönen inom hud- och skönhetsvård och samtliga behandlingar skräddarsys utifrån kundens behov och önskemål. Vilken blir Din favorit?

Tillval till valfri ansiktsbehandling.

Hydradermie Eye Logic    Lanseringserbjudande! 

En innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor. 

45 min   Nu 590:-  (Ord. pris 750:-)

 

Age Summum 

En fantastisk utslätande och lystergivande behandling som innehåller 4 faser som är unikt utformade för att inrikta sig på tecken på åldrande: exfoliering med Gommage Dermabration, massage med stimulerande och cellförnyande Anti-ageing Regenerating Serum, en exklusiv massage med högkoncentrerat Modelage Age Summum massageserum samt Anti-ageing Radiance Sheet Masque.

50 min   890 kr

 

Hydradermie Double Ionisation

GUINOTs stjärnbehandling! En unik djupverkande ansiktsbehandling med apparatur som ger ett fantastiskt resultat på en gång! Rengöring, peeling,  jonisering (inslussning av aktiva ämnen), syresättning med högfrekvens, ansikts- och dekolletagemassage, mask samt ansikts- och ögonkräm. För bästa resultat rekommenderas som en kur på 1 g per vecka i 4-6 veckor.

50 min    890 kr

Hydradermie Lift – Lyft utan kniv!

Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild mikroström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. Rengöring, peeling, lymfdränage, muskelstimulering, en skön ansikts- och dekolletagemassage, mask samt ansikts- och ögonkräm. 

50 min    890 kr

För ett djupverkande lift: 2-3 behandlingar per vecka i 2 veckor.

För ett varaktigt lyft: 2-3 behandlingar per vecka i 3 veckor.

Kur på 3 behandlingar  2200 kr (ord. pris 2670 kr)

Kur på 6 behandlingar  4250 kr (ord. pris 5340 kr)

Kur på 9 behandlingar  6000 kr (ord. pris 8010 kr)

 

Ansiktsbehandling Klassisk Extra 

Rengöring, hudanalys, ånga, AHA/BHA peeling, porrengöring, brynplockning, längre ansiktsmassage, mask, axlar- och dekolletagemassage, ögon- och ansiktskräm samt hand- och underarmmassage.

1 h 30 min    950 kr

Ansiktsbehandling Djuprengörande

Djuprengörande behandling för Dig som har tilltäppta porer, pormaskar och orenheter, med fokus på ordentlig porrengöring. Ingår: avtvätt, hudanalys, exfoliering, ånga, porrengöring, högfrekvensbehandling, antiinflammatorisk mask, djupverkande serum samt ansiktskräm.

60 min    760 kr

Ansiktsbehandling Klassisk 

Rengöring, hudanalys, ånga, peeling, porrengöring, kortare ansiktsmassage, mask samt ögon- och ansiktskräm.

50 min    700 kr

Ansiktsmassage

En underbar behandling för ansikte och hals. Varierande massagetekniker behandlar ansiktsmuskler, förbättrar blodcirkulationen samt påskyndar lymfan. Ingår: rengöring, massage samt kräm.

30 min    450 kr

BOKA HÄR

Boka din epilering här!

ERBJUDANDEN

Fina erbjudanden för dig!

Behöver du avboka din behandling?

Kom ihåg att avbokningen måste ske 24 timmar innan utsatt tid, annars debiteras 100% av ordinarie pris. Ej avbokat erbjudande debiteras med fullt pris.