Behandlingar

 

Hos oss på Larisas hudvård får du alltid professionella behandlingar med kvalitetsprodukter.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi GUINOT och Dermalogica, de världskända och etablerade hudvårdsmärken. 

 

 

Ansiktsbehandlingar GUINOT

Det franska hudvårdsmärket GUINOT startades för nästan 40 år sedan och är idag ett av världens största salongsmärken. GUINOT i samarbete med forskare och hudterapeuter har skapat lyxiga och effektiva behandlingar som är berömda världen över för sina unika resultat.  Alla behandlingar grundar sig på de senaste rönen inom hud- och skönhetsvård och samtliga behandlingar skräddarsys utifrån kundens behov och önskemål. 

Ansiktsbehandlingar Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, innehåller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Diatermi

Med diatermi tar man bort oönskat hår. Vid diatermi  värmer man upp kroppsvävnad/blodkärl med hjälp av växelström av hög frekvens. Metoden  också kallas epilering med ström.

Brasiliansk vaxning

Vi erbjuder brasiliansk vaxning  och french style vaxning endast för kvinnor. Vid brasiliansk  och french vaxning använder vi vax från australiensiska Lycon som är världsledande varumärke med ett brett urval av kvalitetsvaxer.

Vaxning

Vaxning är en effektiv hårborttagningsmetod som är lämplig för både större partier av kroppen (ben, rygg, mage) och för de mindre (bikinilinje, armhålor).

Fransar & bryn

Jag färgar fransar och bryn och plockar/formar om ögonbryn. Extra förmånliga priser om det bokas i samband med ansiktsbehandling. Jag utför också Lash Lift – permanent fransböjning med keratinbehandling.

Lash Lift

Lash Lift med keratin är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Perfekt för dig som inte kan eller vill ha fransförlängning p g a allergi eller om du bara vill ge dina naturliga fransar ett lyft.

Massage

Vi erbjuder olika typer av massage både för ansikte (lymfdränerande, muskelstimulerande, akupressur) och för kroppen (rygg- och nackmassage, fotmassage)

Behöver du avboka din behandling?

Kom ihåg att avbokningen måste ske 24 timmar innan utsatt tid, annars debiteras 100% av ordinarie pris.