Behandlingar

 

 

Hos mig på Larisas hudvård får du alltid professionella behandlingar med kvalitetsprodukter.

Jag använder tre välkända märken när jag behandlar, som jag vet ger bästa effekt och är anpassade för olika hudtyper.

 

 

Ansiktsbehandlingar

Skäm bort dig med en härlig ansiktsbehandling!

Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning endast för kvinnor, med australiska högkvalitativa vaxet LYCON, för skonsam hårborttagning. Jag använder inte pappers- eller tygremsor.

Epilering

Vid epilering tas hela håret ner till roten bort, och det går att göra på flera olika sätt beroende på var håret som ska tas bort sitter. En av de mest populära behandlingarna i skönhetsbranschen.

Fransar & bryn

Jag färgar fransar och bryn, och skulpterar och plockar ögonbryn. Extra förmånliga priser om det bokas i samband med ansiktsbehandling.

Massage

Lymfdränerande, muskelstimulerande ansiktsmassage med akupressur, rygg- och nackmassage, fotmassage med reflexologi samt helkroppsmassage.

Diatermi

Med diatermi tar man bort oönskat hår. Vid diatermi  värmer man upp kroppsvävnad/blodkärl med hjälp av växelström av hög frekvens. Metoden  också kallas epilering med ström.

Vaxning

Vaxning är en effektiv hårborttagningsmetod som är lämplig för både större partier av kroppen (ben, rygg, mage) och för de mindre (bikinilinje, armhålor).

Behöver du avboka din behandling?

Kom ihåg att avbokningen måste ske 24 timmar innan utsatt tid, annars debiteras 100% av ordinarie pris. Ej avbokat erbjudande debiteras med fullt pris.